Om mig

Mitt namn är Peter Isaksson, på sociala medier ”känd” som Peterkreativ. Omkring 2019 någon gång kom jag fram till att jag vill ägna mig mer åt någonting kreativt, därav namnet.

Det ledde mig in på en resa av att börja lära mig och prova på olika former av skapande på nätet. Jag tog lite frilansjobb som skribent, jag skapade videos på TikTok, Instagram och YouTube, och provade även att starta en podd.

Utöver detta satte jag mig in i SEO och lärde mig bygga hemsidor på nätet. Jag provade på lite olika sätt att tjäna pengar, och insåg att det som var mest lönsamt för mig, var det som kallas för affiliate-marknadsföring. Det är min huvudsakliga sysselsättning nu för tiden.

Men eftersom jag har svårt att bara ha ett projekt igång, händer det att jag drar igång nya projekt eller dyker upp i nya sammanhang då och då. Jag är på någon sorts entreprenörsresa som jag finner både givande, spännande och utmanande.

Hur som helst, på den här sajten skriver jag just nu mest om sociala medier och TikTok. Om du vill mig något kan du alltid skicka ett mail.

Tack för besöket, ha det bäst!

Peter ”Peterkreativ” Isaksson.